Top list
Products   » Swedish Books » Roman på svenska » Product

Dexter dunkla drömmar av Jeff Lindsay

Dexter dunkla drömmar av Jeff Lindsay

Dexter dunkla drömmar

Dexter dunkla drömmar av Jeff Lindsay

Titel:

Dexter dunkla drömmar

Författare:

Jeff Lindsay

Förlag:

Bra Böcker

Översättning:

Per Olaisen

Originalets titel:

Darkly Dreaming Dexter

Utgivningsår:

2009

Ämnesord:

Thrillers, Amerikansk skönlitteratur i översättning, Miami

Genre:

Deckare, Thrillers, Spänning (Utländska berättare)

ISBN-10:

9170027870

ISBN-13/EAN:

978-91-7002-787-1

Serie:

Dexter

Språk:

Svenska

Bindning:

Pocket

Format (mm):

110 x 17 x 178

Sidantal:

296

Vikt (gr):

200

Pris (SEK):

30

Beskrivning:

Får vi presentera Dexter Morgan, en Hannibal Lecter i fårakläder En seriemördare som ryser vid åsynen av blod Ett monster vars gyllene regel gör honom mänsklig: Han dödar bara onda människor.

Dexter Morgan är nog inte mannen man tar med sig hem till familjen. Om man förstår vem han är, vill säga. Men det gör ingen. Ytligt sett är Dexter den perfekte gentlemannen, charmerande och prydlig det bäst klädda monstret i Miami, anser han själv. Han är också omtänksam styvbror till Deborah, polis i Miami, och därutöver bara intresserad av en sak: att ta livet av folk som verkligen förtjänar att dö.

Hans dragningskraft på det motsatta könet gör honom förvånad och totalt likgiltig, eftersom känslor är något som Dexter inte förstår sig på. Han är tömd på all mänsklighet, fast mycket duktig på att hålla masken. Trots att han inte tål synen av blod arbetar han som blodanalytiker för Miamipolisen, ett jobb som ger honom goda möjligheter att hålla koll på de senaste mordfallen - och ögonen öppna efter nya personer som förtjänar hans uppmärksamhet.

Dexters välordnade liv blir plötsligt stört när en ny seriemördare börjar operera i stan. Det fantastiska med honom är att han tycks ha ett tillvägagångssätt som är nästan identiskt med Dexters sätt att ta livet av sina offer. Men den nye mördaren tar sig inte bara in på hans revir. Han verkar vilja att Dexter ska komma ut och leka tillsammans med honom


Partno: Description: Price: Qty:
140468 Dexter dunkla drömmar av Jeff Lindsay 32,00 SEK/st

Back

right