Top list
Products   » Swedish Books » Barnböcker » Product

Harry potter och det fördömda barnet av JK Rowling

Harry potter och det fördömda barnet av JK Rowling

det fördömda barnet

Harry potter och det fördömda barnet av JK Rowling

Titel:

Harry Potter och det fördömda barnet. Del ett och två

Författare:

J K Rowling, John Tiffany, Jack Thorne

Förlag:

Rabén & Sjögren

Översättare:

Lena Fries-Gedin, Jessika Gedin

Originalspråk, -titel:

Engelska, Harry Potter & The Cursed Child Parts One and Two

Upplaga:

1

Utgiven datum:

2016-10-13

Genre, ämnesord:

Pjäsmanus, Barnböcker 9-12 år, Serie: Harry Potter (del 8)

ISBN10:

978-91-29-70185-2

ISBN13:

9789129701852

Språk:

Svenska

Bindning:

Inbunden

Mått (mm):

205 x 165 x 30 mm

Sidantal:

384

Vikt (g):

560 g

Pris (SEK):

150 SEK

Beskrivning:

Den åttonde berättelsen. Nitton år senare ...

Det har alltid varit svårt att vara Harry Potter, och det är inte mycket enklare nu när han är en överarbetad anställd på Trolldomsministeriet, make och pappa till tre skolbarn.

Medan Harry brottas med ett förflutet som ständigt gör sig påmint, måste hans son Albus slåss mot ett arv han aldrig velat ta del av. Det förflutna och nutiden smälter samman på ett olycksbådande sätt och både far och son blir medvetna om den obekväma sanningen: Ibland kommer mörkret från platser man inte väntat sig.

Boken baseras på en ny originalberättelse av J.K. Rowling, Jack Thorne och John Tiffany, Harry Potter och Det fördömda barnet, som är en ny pjäs av Jack Thorne. Det är den åttonde berättelsen om Harry Potter och den första som sätts upp på en teaterscen. Denna repetitionsutgåva av teatermanuset berättar den fortsatta historien om Harry Potter, hans vänner och familj, för läsare över hela världen. Pjäsen hade världspremiär i Londons West End den 30 juli 2016.

Teateruppsättningen av Harry Potter och Det fördömda barnet är producerad av Sonia Friedman Productions, Colin Callender och Harry Potter Theatrical Productions.

Om författare:

J.K. Rowling är författaren till den bästsäljande Harry Potter-serien, som består av sju böcker, utgivna mellan 1997 och 2007. Böckerna har sålt i över 450 miljoner exemplar över hela världen, de ges ut i över 200 territorier, är översatta till 79 språk, och har blivit åtta filmsuccéer.

J.K. Rowling har skrivit tre böcker till förmån för välgörenhet: Quidditch genom tiderna och Fantastiska vidunder och var man hittar dem för Comic Relief, och The Tales of Beedle the Bard för Lumos.

2012 lanserades J.K. Rowlings digitala underhållningsplattform Pottermore, där fans kan ta del av nya historier och djupdyka i den magiska trollkarlsvärlden.

Förutom att samarbeta kring Harry Potter och Det fördömda barnet, del ett och två, debuterar J.K. Rowling också som manusförfattare till filmen Fantastiska vidunder och var man hittar dem, en utvidgning av den magiska trollkarlsvärlden. Filmen har premiär i november 2016.

Om du har några frågor eller behöver ytterligare information, var snäll och kontakta Mezerah:

e-mail:          mezerah.eshop@gmail.com

Skaype ID:    mezerah.eshop

 JK Rowling
Partno: Description: Price: Qty:
10563 Harry potter och det fördömda barnet av JK Rowling 160,00 SEK/st

Back

right