Top list
Products   » Swedish Books » Roman på svenska » Product

Ingen ängel av Penny Vincenzi

Ingen ängel av Penny Vincenzi

Ingen ängel

Ingen ängel av Penny Vincenzi

Titel:

Ingen ängel

Författare:

Penny Vincenzi

Förlag:

MånPocket

Översättning:

Jan Järnebrand

Originalets titel:

No Angel

Utgivningsår:

2003

Ämnesord:

Släktkrönika

Genre:

Roman

ISBN-10:

91-7001-070-6

ISBN-13/EAN:

9789170010705

Språk:

Svenska

Bindning:

Pocket

Format (mm):

180 x 110 x 30

Sidantal:

467

Vikt (gr):

250

Pris (SEK):

45

Beskrivning:

Lady Celia Lytton är ingen ängel. Hon är begåvad, modig, viljestark och hennes beslut får drastiska konsekvenser för alla … För hennes man Oliver, chef för det ansedda förlaget Lytton. Inte utan motstånd släpper han in sin ambitiösa hustru i styrelserummet. För hennes svägerska LM, en reserverad och gåtfull natur som bär på många hemligheter. Och vars järnvilja blir en utmaning för Celia. För Barty, som Celia lyfter ut ur en hopplöst fattig familj och in i den Lyttonska familjen och en ny social klass men till vilket pris? Den dag författaren Sebastian Brooke stiger in på förlaget är det emellertid Celias egen tillvaro som skakas i grunden. Plötsligt är hon är beredd att riskera allt …

Ingen ängel är en underhållningsroman av bästa märke. Med humor, värme och mänsklig insikt skildrar Penny Vincenzi livet kring ett engelskt förlagshus under 1900-talets första decennier. Inte minst är detta en lysande kärleksroman.

Om författare:

Penny Vincenzi växte upp i Devon och flyttade arton år gammal till London, där hon efter sekreterarskola fick sitt första arbete på Vogue. Hon fortsatte som redaktör på flera olika tidskrifter och skrev också artiklar på frilansbasis åt bland annat The Times. Idag är Penny Vincenzi en av de stora underhållningsförfattarna i England, hon skriver spännande, fartfyllt och humoristiskt om kärlek och relationer. Hennes böcker ligger ständigt på bestsellerlistorna och utkommer i flera länder. Penny Vincenzi bor i London och i södra Wales.

Penny Vincenzi är en av de riktigt stora engelska underhållningsförfattarna. På svenska har tidigare utkommit Bröllopsgästerna (1996), Familjehemligheter (1997), Överraskningen (1999), Spetsnäsduken (2000) och Ingen ängel (2002). Penny Vincenzi är gift, har fyra döttrar och bor utanför London.

 

Ett klassiskt brittiskt familjedrama som utspelar sig under 1900-talets inledande årtionden.

 Penny Vincenzi
Partno: Description: Price: Qty:
140457 Ingen ängel av Penny Vincenzi 48,00 SEK/st

Back

right