Top list
Products   » Swedish Books » Roman på svenska » Product

Mary, Mary av Julie Parsons

Mary, Mary av Julie Parsons

Mary, Mary av Julie Parsons

Mary, Mary av Julie Parsons

Titel:

Mary, Mary

Författare:

Julie Parsons

Förlag:

MånPocket

Översättning:

Nille Lindgren

Utgivningsår:

2000

Ämnesord:

psykologisk thriller

ISBN-10:

91-7643-607-1

ISBN-13/EAN:

978-91-7643-607-3

Språk:

Svenska

Bindning:

Pocket

Format (mm):

178 x 110 x 23

Sidantal:

263

Vikt (gr):

250

Pris (SEK):

30

Beskrivning:

En psykologisk och spännande thriller.

En het sommarkväll i Dublin ringer en orolig mamma till polisen och anmäler sin tjugoåriga dotter försvunnen. En vecka senare görs ett fasansfullt fynd nere floden.

Nu inleds jakten på den som våldtagit och mördat den unga Mary Mitchell, och kriminalinspektör McLoughlin håller i utredningen. Vem var egentligen Mary? Var hon verkligen så oskuldsfull som hon verkade? Och vem är det som plågar Marys mor Margaret med otäcka telefonsamtal?

Julie Parsons har kallats Irlands svar på Minette Walters, och MARY, MARY är en skrämmande psykologisk thriller som tar upp en mängd svåra frågor. Hur överlever man när det värsta tänkbara händer? Och går det att finna någon tröst i hämnden?

"... en debutroman med överraskande känslomässig kraft ..." New York Times

Om författare:

Julie Parsons föddes i Nya Zeeland som dotter till irländska föräldrar men har bott större delen av sitt vuxna liv i Irland utanför Dublin. När hon var fem år försvann hennes pappa under en båtresa och kom aldrig tillbaka. Sju år senare flyttade resten av familjen till Irland. Hon har en varierad karriär bakom sig som bland annat konstnärsmodell, frilansjournalist och radio- och TV-producent innan hon började skriva.

Parsons debutroman Mary, Mary (1999) väckte stor internationell uppmärksamhet och framgångarna har fortsatt sedan dess.Julie Parsons
Partno: Description: Price: Qty:
140467 Mary, Mary av Julie Parsons 42,00 SEK/st

Back

right