Top list
Products   » Swedish Books » Roman på svenska » Product

Partyt av William Katz

Partyt av William Katz

Party av William Katz

Partyt av William Katz

Beskrivning:

Titel:

Party

Författare:

William Katz

Förlag:

Richter

Översättning:

Ingrid Berglöf

Originalets titel:

Surprise Party

Utgivningsår:

1990

Ämne:

Thriller, var plastkirurgen en modern Frankenstein.

ISBN:

91 7706 632 4

Språk:

Svenska

Bindning:

Inbunden

Format (mm):

230 x 155 x 29

Sidantal:

320

Vikt (gr):

400

Pris:

60 SEK

Beskrivning:

Detta är 320 mycket lättlästa sidor. Det handlar om en okänd mördare som nu i sex års tid mördat oskyldiga kvinnor. Exakt på dagen den 5:e december varje år har en kvinna med kastanjebrunt hår hittats ihjälslagen. Vissa fynd har gjorts på brottsplatserna och de pekar åt ett visst håll, men den misstänkte har gått upp i rök. Polisen med New York-snuten Spencer Cross-Wade i spetsen fruktar för ett nytt dåd inom kort.

Detta handlar också om Samantha Shaw, en vacker kvinna med kastanjebrunt hår som planerar ett kalas för sin älskade Marty. Han fyller snart 40 år och det gör han den 5:e december. Samantha har gett sig sjutton på att födelsedagskalaset skall bli storslaget och tänker bjuda in flera personer från Martys förflutna; vänner, lärare, militärpolare. Tyvärr står inga sådana att finna! Samanthas ansträngningar visar bara att hennes make är en fullständig främling. Ingen vill kännas vid någon Marty Shaw och han har inte studerat, jobbat eller gjort militärtjänst där han påstått sig ha varit. Vem är Marty egentligen?

Marty är förstås den galning som ligger bakom de 6 senaste årens mystiska decembermord. Hans födelsedag närmar sig och då tänker han nyttja sin nyinköpta hammare och cykelkedja på Samantha! Medvetna om att partnern ljuger försöker de båda hålla skenet uppe och spela spelet.Party av William Katz 2
Partno: Description: Price: Qty:
140432 Party av William Katz 64,00 SEK/st

Back

right