Top list
Products   » Swedish Books » Roman på svenska » Product

Syndafallet av Ruth Rendell

Syndafallet av Ruth Rendell

Syndafallet av Ruth Rendell

Syndafallet av Ruth Rendell

Titel:

Syndafallet

Författare:

Ruth Rendell

Förlag:

Natur & Kultur

Översättning:

Gertrud Hemmel

Originalets titel:

The Babes in the Wood

Utgivningsår:

2004

Ämnesord:

Engelsk skönlitteratur i översättning, Deckare

ISBN-10:

91-27-10824-4

ISBN-13/EAN:

9789127108240

Språk:

Svenska

Bindning:

Pocket bok

Format (mm):

178 x 110 x 26

Sidantal:

352

Vikt (gr):

250

Pris (SEK):

30

Beskrivning:

Regnet vräker ned över Sussex, floden Kingsbrook har svämmat över sina bräddar och åtskilliga hus står under vatten. Kommissarie Wexford har fullt upp med att hålla ett öga på floden som sakta men säkert äter sig in i hans egen trädgård, när en Katrina Dade ringer och berättar att hon tror att hennes barn och deras barnvakt har drunknat i vattenmassorna.

Dykare sätts in i sökandet efter de försvunna barnen och barnvakten, men det är något som inte stämmer och Wexford börjar misstänka att allt inte står rätt till hos familjen Dade. När så en tv-kändis hittar en bil med ett lik i utkanten av sina ägor men väljer att dölja sitt fynd för polisen, inser Wexford att han står inför ett av sina mer komplicerade fall. Det hela utvecklas till en mordutredning som kommer att föra honom ända till så avlägsna platser som Uppsala i Sverige.

Om författare:

Ruth Rendell som också skriver under namnet Barbara Vine, föddes 1930 i Essex, England. Hon är en av världens största deckardrottningar och har blivit översatt till 25 språk Rendell har åtskilliga gånger belönats för sitt författarskap, och 1997 adlades hon för sina insatser inom litteraturen.


Partno: Description: Price: Qty:
140454 Syndafallet av Ruth Rendell 32,00 SEK/st

Back

right