Kelk- A Review of Iranian Art and Culture
کِلک – ماهنامۀ فرهنگی و هنری
مجله کِلْک، مجلهٔ فرهنگی و هنری که از سال ۱۳۶۹ بهصورت ماهنامه در تهران منتشر میشد و در آن مقالات و نقدها و خبرهای مربوط به ادبیات و هنر ایران و جهان منتشر میشد. صاحب امتیاز و مدیر مسئول کلک، کسری حاج سید جوادی و سردبیر آن تا شماره ۹۴ علی دهباشی بود. این مجله در میان خاورشناسان به شهرتی همپای مجلات سخن و راهنمای کتاب رسید و بعدها با تغییر نام به عنوان مجله بخارا با همان سبک و سیاق ادامه یافت. پس از دهباشی، محمدجواد خردمند سردبیری کلک را به عهده گرفت.
بهرام بیضایی، محمدابراهیم باستانی پاریزی، داریوش آشوری، ایرج پارسی نژاد، احمد کامیابی مسک، بهزاد قادری سهی، مهرداد بهار و احمد تفضلی از نویسندگانی هستند که در کلک قلم زدهاند.
شماره های قدیمی زیر را میتوانید از کتابفروشی مزراع سفارش دهید:
شماره ۶ شهریور ١٣۶٩
شماره ٩ آذر ١٣۶٩
شماره ١۰ دی ماه ١٣۶٩
شماره ١۵-١۴ اردیبهشت و خرداد ١٣۷۰
شماره ١۶ تیر ماه ١٣۷۰
شماره ١۷ مرداد ماه ١٣۷۰
شماره ١٩-١٨ شهریور و مهر ١٣۷۰
شماره ٢۰ آبان ماه ١٣۷۰
شماره ٢١ آذر ماه ١٣۷۰
شماره ٢٢ دی ماه ١٣۷۰
شماره ٢۴-٢٣ بهمن و اسفند ١٣۷۰
هر شماره ۵۰ کرون سوئدی
53,00 kr
incl. VAT, shipping costs apply
Free shipping to the following countries: Show more Show less
در این کتاب زمینههای اجتماعی، سیاسی و فرهنگی پیدایش هر دوران تاریخی مورد بحث قرار میگیرد.
106,00 kr
incl. VAT, shipping costs apply
Free shipping to the following countries: Show more Show less
در کتاب از افلاطون تا همینگوی نخست دورانهای باستان (آنتیک) و قرون وسطی بطور فشرده مورد تامل قرار گرفته است. سپس روند اندیشه، ادبیات و معرفت در دورانهای رنسانس و روشنگری با تفصیل و تمرکز بیشتری مورد بحث قرار گرفته است. سپس دورانهای پیش رمانتیک و رمانتیک آمده است. سرانجام عصر واقعگرایی که همزمان دوران ظهور نویسندگان و متفکران بزرک و رونق اندیشههای سیاسی تا آغاز قرن بیستم میباشد، مورد بحث و تعمق قرار گرفته است. پس از هر دوره سرآمدان آن نیز جای برجستهای در این کتاب یافتهاند.
در این کتاب زمینههای اجتماعی، سیاسی و فرهنگی پیدایش هر دوران مورد بحث قرار میگیرد. همچنین کوشش شده است که علاوه بر تحولات مهم و دورانساز هر دوران، دستکم به ۵ پرسش بنیادی مربوط به آن دوران پاسخ داده شود: چرا؟ چه؟ کجا؟ چه وقت؟ و چگونه؟ سرآمدان اندیشه و ادبیات را هنگامی بهتر میتوان شناخت که تولیدات فکری آنها در بستر زمان و مکان مشخص و در متن تحولات زمانه خود، پرتو افشانی کرد.
تاکید و تعمق بیشتر بر دورانهای رنسانس وروشنگری و واقعگرائی از آن جهت بوده است که این دورانها در واقع نقاط عطف پیدایش و شکلگیری «اروپای نو» و تکامل ذهنی مغرب زمین است که تاثیری همهجانبه در تاریخ غرب و بشریت داشته است.
عنوان اصلی: از افلاطون تا همینگوی:باز خوانی زندگی و آثار نویسندگان و اندیشهورزان بزرگ جهان
نام پدیدآور: محسن حیدریان
محل نشر و پخش: سوئد
نام ناشر: نشر دوستی
تاریخ نشر: ۱۳۹۰
تعداد صفحهها: ۶۰۸ص
شابک: ۹۷۸۹۱۹۷۸۳۳۹۷۴
Från Platon till Hemingway av Mohsen Heydarian.
Boken (som heter "Az Aflatoon ta Hemingway" på persiska) ger en överskådlig redogörelse av de stora filosofernas tanke i den västerländska traditionen. Som sådan är den ovärderlig både för läsare som söker en klar introduktion till de individuella filosofernas arbete och de som söker sig till detta ämne för första gången. I boken diskuteras: Antiken, "Medeltiden", Renässansen, Upplysningen under sena 1700-talet, Modernism på det sena 1800 och tidiga 1900-talet. Varje epok analyseras inom politiska idéer, filosofi, litteratur, naturkunskap osv. Men framför allt fokuseras på de stora tänkarna inom varje område och deras viktigaste verk. Boken handlar om liv och verk av mer än femtio tänkare, filosofer, författare och teoretiker. I boken ges en koncentrerad framställning av alla tiders politiska idéer, deras bakgrund och förändringar. Boken har anpassats för att vara relevant för persisk talande och många områden diskuteras utifrån kronologi och frågorna varför och hur? Från Platon till Hemingway ger också ett utmärkt underlag för komparativa analyser.
En bok inom filosofi
Format: Häftad
Språk: Persiska
Utgivningsdatum: 2012-01-01
Upplaga: 1
Förlag: Bokförlaget NashreDoosti
Originaltitel: Az Aflatoon ta Hemingway
ISBN: 9789197833974
درباره نویسنده:
محسن حیدریان در سال ۱۳۳۴ در جنوب تهران چشم به جهان گشود و همانجا به دبستان و دبیرستان رفت. با آغاز نوجوانی و ورود به دبیرستان، در جوار ادبیات، روزنامه و کتاب دربارهی مسائل سیاسی و ادبی بسیار میخواند و هر چه بیشتر به سوی مسائل نظری سیاست و فلسفه نیز کشیده می شد که برای ذهن جوان او سخت آموزنده و انگیزنده بود. وی بعنوان یکی ازسازماندهندگان جنبش دانشجوئی، فعالانه در انقلاب سال ۱۳۵۷ شرکت کرد. در سال ۱۳۵۸ در رشته زبان انگلیسی فارغالتحصیل شد. دو سال نخست جنگ میان ایران و عراق را در لباس افسر وظیفه در میادین جنگ انجام وظیفه کرد. اما یک سال بعد در سال ۱۳۶۳ به دلایل سیاسی به همراه خانواده به شوروی سابق مهاجرت کرد. دو سال در آنجا و نیز دو سالی را در افغانستان گذراند. از سال ۱۳۶۸ ساکن سوئد شد. در این کشور ابتدا در رشته علوم اطلاعات و کتابداری و سپس در علوم سیاسی از دانشگاه گوتنبرگ با درجه کارشناسی ارشد، فارغالتحصیل شد. با پایان تحصیلات در سوئد، چهار سال پژوهشگر و مدرس علوم اجتماعی و چند سالی مدیر پروژه همپیوندی مهاجران سه شهر سوئد بود و نیز مدتی بعنوان مربی آموزشی کار کرد. اینک کارمند اداره کار سوئد است.
محسن حیدریان نویسنده صده مقاله، تحلیل و جستار در باره تاریخ، سیاست، ادبیات و فلسفه به فارسی و چندین گزارش و تحلیل در باره مهاجرت و تاریخ اندیشه و مسایل ایران و همپیوندی به زبان سوئدی است.
از جمله، کتابهای زیر از این نوینده و پژوهشگر پرکار انتشار یافته است:
مهاجرت سوسیالیستی و سرنوشت ایرانیان به همراه بابک امیرخسروی، تهران: انتشارات پیام امروز، سال ۱۳۸۱، ۶۰۰ ص.
مردمسالاری چالش سرنوشتساز ایران، تهران: انتشارات فصل سبز، سال ۱۳۸۱، ۲۵۶ ص.
سرآمدان اندیشه و ادبیات از دوران باستان تا آغاز قرن بیستم، تهران: انتشارات قطره، سال ۱۳۸۴، ۵۳۹ ص.
از افلاطون تا همینگوی: باز خوانی زندگی و آثار نویسندگان و اندیشهورزان بزرگ جهان، سوئد: نشر دوستی، سال ۱۳۹۰، ۶۰۸ص
رمان جنگ و عشق، سوئد: نشر دوستی، سال ۱۳۹۲، ۲۸۰ص